t f p
^

Rosenholm Slot 26. – 28. maj 2017

Livsstilsmesse for hele familien

CHPevent og Rosenholm Slot slår for 2. gang slotsportene op for en fantastisk livsstilsmesse, som sidste år blev besøgt af hele 11.200 glade besøgende.

NYHED – Som noget helt nyt i år vil der være et stort legeområde til børnene, hvor Randers Legeland sørger for at de rigtig kan hygge sig med hoppeborg, trampoliner, Waterball og meget meget mere.

Alt imens børnene bliver underholdt, vil der være et livsstilsmekka som venter på at blive oplevet af de voksne, hvor der vil være over 130 udstillere, som alle er klar til byde jer velkommen ind i deres verden.

Udstillerne vil være at finde på Slottet, Slotskælderen, Slotsgården, Hestestalden, 2 store telte samt rundt i den store slotspark. De mange udstillere vil bl.a. byde på:

Slottet
Nyd de smukke gobeliner i de storslåede sale, alt imens du går på opdagelse blandt udstillerne med lækre luksus produkter med alt lige fra plankeborde, indretning, gastronomi, design, til smykker m.m. samt vil slotskælderen boome med unikke malerier, kunst m.fl.

Alt til Bolig & Haven
Her vil I kunne søge inspiration til at bygge nyt eller renovere huset, samt inspiration til indretning med designklassikere, produkter til haven m.m.

Planter & Blomster
Oplev mange unikke orkideer i Slotskælderen ved Orkideklubben Fyn, og find nye og spændende blomster til haven og hjemmet.

Gastronomi & Bespisning
Smag på italienske, franske og nordiske specialiteter og nyd friskbrygget økologiske kaffe, lækre øl og vine. Derudover kan man også få stillet sin appetit for kager, sandwiches og andre lækkerier i vores gourmet telte.

Mode
Find ud af hvad den kommende sæson har at byde på med alt indenfor beklædning, accessories, fodtøj og meget meget mere til både mænd og kvinder.

Motor
Gå på opdagelse blandt de nyeste modeller fra bl.a. Audi Aarhus og Tesla.

Konkurrence
Vi har 10 års jubilæum på Valdemars Slot, og det fejrer vi ved at udlodde en VW Cabriolet Beetle i 3 måneder i samarbejde med VW Svendborg. Deltag i konkurrencen på messen, vinderen trækkes på Valdemars Slot d. 5/6 kl. 15:00.

Bord Dæk Dig konkurrence
Temaet i år er sjove fester, så kom og stem på den der har dækket det sjoveste bord.

Aktiviteter
Tag på helikoptertur med Helicompany & oplev Rosenholm Slot ovenfra. Bliv malet i ansigtet som en tiger, sommerfugl mv. og smag på stegte insekter ved Randers Regnskov.
Mød Lauritz.com Aarhus der vil vurderer medbragte antikviteter fra besøgende lørdag & søndag. Oplev storeslåede blomsterkjoler, som er blevet kreeret af professionelle blomsterbindere og dekoratører.

 

Share

Reply