Det siger udstillerne om os

Livsstilsmesserne blev en drøm for senge-sælgeren

Det var lidt af en tilfældighed, da Tempur kom med på CHP Events fem livsstilsmesser i foråret og sommeren 2019. Resultatet blev weekender med salgsrekorder, der lå 10 gange over det forventede niveau

Sommeren er lavsæson for salget hos Tempur. Her er det svært at få folk ind i butikkerne, og de færreste drømmer om nye puder, dyner, senge og topmadrasser, når sommervarmen rammer os. Derfor stod Tempur med udfordringen om at komme ud til kunderne, når kunderne nu havde travlt med at nyde sommeren alle mulige andre steder end hos den lokale sengeforhandler.

”Det var lidt tilfældigt, at vi endte med at tilmelde os livsstilsmesserne, men vi tænkte, at det var et forsøg værd for at skubbe lidt til sommersalget. Og jeg må bare sige, at det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse. Selvom vi årligt er på cirka 40 messer, så har vi aldrig haft så stort et udbytte som her,” fortæller Lis Jacobsen, der er salgs- og messeansvarlig hos Tempur.

Og tallene dokumenterer, at købelysten langt fra forsvinder, bare fordi temperaturerne sniger sig over de 20 grader. Tværtimod. En af weekenderne på livsstilsmesse endte med et imponerende resultat, der lå 10 gange over det niveau, man havde forventet hos Tempur.

Slot vs. butik
Tempur har sin egen brand store i Odense og adskillige forhandlere rundt omkring i landet, men livstilsmesserne viste sig alligevel som en værdifuld genvej til nye kunder.

For Lis Jacobsen har det udelukkende været et spørgsmål om at ramme kunderne på det rigtige sted:
”Det er en helt, helt anderledes oplevelse at tage imod kunder på en livsstilsmesse fremfor i en butik. Her er rammerne et smukt, gammelt slot eller herregård, og shopping bliver derfor flettet ind i en kulturel oplevelse. Folk er så glade og afslappede, og de bruger lang tid på at gå på opdagelse og få lidt mad og drikke. Der er med til at skabe en unik stemning for både udstillerne og de besøgende.”

Udover salgstallene, som taler for sig selv, er det ikke kun den gode omsætning, der har gjort en positiv forskel for Tempurs debut på livsstilsmesserne:
”Personalet hos CHP Event gør en kæmpe forskel – og som udstiller bliver man bare så glad af at være en del af deres arrangementer. Claus (CHP Events direktør, red.) har en fantastisk evne til at arrangere tingene, så det både praktisk og visuelt fungerer helt perfekt. Vi har aldrig oplevet så imponerende et salg, som vi har set på de her fem livsstilsmesser – og derfor skal vi naturligvis også med i 2020,” siger en begejstret Lis Jacobsen.

CHP Event afholder jule- og livsstilsmesser på Gisselfeld Kloster, Rosenholm Slot, Boltinggaard Gods, Bernstorff Ridebane og Frederiksborg Slotshave. De andre udstillere er blandt andre Midtfyns Bryghus, Porsche, Champagne Guru, Danish Minies, Kærbygaard Plankeborde og Nordlys. 

Om os

Vi arrangerer livsstilsmesser og julemarkeder på danske slotte. Slottene giver en helt særlig oplevelse til messerne, hvor de besøgende typisk er familier, der gerne bruger en hel dag med os.

1
 
 
 

CHPevent ApS

Bladknæk 32
6200 Aabenraa
20 55 02 32
CVR: 39410095

Åbningstider

Du kan kontakte os i vores åbningstider:

  • Mandag-torsdag: 08:30 - 16:00
  • Fredag: 08:30 - 15:00
  • Lørdag & søndag: Lukket